Wereldwijd bestuderen duizenden AMORC-leden de maandelijkse monografieën.

De mystieke wetten en beginselen die in onze monografieën worden uiteengezet, zijn het product van het voortgaande onderzoek en de experimenten die door mystici in het verleden zijn uitgevoerd om de geheimen van de natuur en het universum te doorgronden.

Aan de vooravond van de eenentwintigste eeuw lijkt het aannemelijk dat mystieke leringen in de evolutie van de mensheid een grotere rol zullen spelen. Door de snel voortschrijdende technische ontwikkeling en haar effect op het milieu en op de menselijke geest, zoekt de mens naar een innerlijke en betrouwbare bron van kracht en evenwicht. Wij hebben meer dan ooit behoefte aan begrip, aan mystieke verlichting, aan spirituele leiding, aan harmonie en vrede.

De Rozekruisersorde AMORC heeft een uniek systeem van onderricht en verdedigt humanitaire idealen. Mede daardoor is zij een baken van licht voor allen die een innerlijk pad naar wijsheid volgen.

Je bent niet alleen

Wereldwijd bestuderen duizenden mensen uit alle sociale lagen van de maatschappij, uit alle religieuze strekkingen, mannen, vrouwen, van jong tot oud de leringen van AMORC.

Wacht niet.
Vraag nu de gratis AMORC brochure aan.

"Wat is Amorc en meesterschap over het leven"

Vul de onderstaande gegevens in, vink je keuzes aan en wij verzenden je de AMORC brochure. Weet dat je email veilig is en dus niet wordt gedeeld of gepubliceerd.

We wensen je nu al Diepe Vrede toe.

AMORC brochure inschrijvingen
Ik wens de brochure "Wat is AMORC" en "Meesterschap over het leven" te ontvangen.
Ik wens de "Maandelijkse Nieuwsbrief AMORC" te ontvangen.